ANALYSE DigiByte, STEEM, XRP Prijsanalyse

Markttrends in de crypto-industrie leken te wijzen op een gebrek aan correlatie, aangezien veel van zijn altcoins individualiteit op de hitlijsten zochten. Na Ethereum’s recente terugtrekking en Bitcoin’s her-test van het bereik op $ 11.900, kon XRP ook testen op $ 0,30 volhouden. Integendeel, Digibyte had de afgelopen 24 uur meer succes en STEEM constateerde ook enig prijsherstel in de markt.

 

Voor XRP was de zijwaartse beweging duidelijk zichtbaar in de hitlijsten, aangezien de consolidatie tussen $ 0,303 en $ 0,2956 de markt druk bleef houden op het moment van de pers. De marktkapitalisatie van XRP registreerde een totale waarde van $ 13,5 miljard met een handelsvolume van $ 2,03 miljard in de afgelopen 24 uur. zilliqa komt met de nieuwe brand

 

Net als de prijs bleven de marktindicatoren van XRP ondoordringbaar neutraal. De Relative Strength Index of RSI noteerde een indexrating van 49,11, wat duidt op een evenwicht tussen de koop- en verkoopdruk.


 

Ondertussen liepen de Bollinger Bands parallel aan elkaar, een teken dat de vluchtigheid in toom werd gehouden. De Parabolic SAR was echter op het moment van schrijven optimistisch voor het token, aangezien de stippellijnen onder de kandelaars leken te staan. Cryptoclan heeft invloed op de markt.

 

XRP was een van de weinige crypto’s die onlangs werd belicht in een tv-advertentie door Grayscale Investments, een advertentie die werd ontvangen door veel spottende ontvangst van de crypto-gemeenschap.