Hoe te investeren in bitcoin

Overweegt u te investeren in Bitcoin?

In dit bericht worden enkele dingen beschreven die u MOET weten voordat u koopt.

We gaan uitleggen:

De basis van beleggen in bitcoin

Waarom het serieus moet worden genomen

Bitcoins kopen (met creditcard of bankrekening )

Hoe uw bitcoins te beschermen en correct te beveiligen als u besluit te beleggen

Waarom Bitcoin grip krijgt

De wereld wordt steeds afhankelijker van internet.

Dus echt:

Het is geen verrassing dat Bitcoin, een veilige, wereldwijde en digitale valuta de interesse van beleggers heeft opgeëist.

Bitcoin staat open voor iedereen en biedt een opwindende mogelijkheid om zich te verdiepen in een geheel nieuwe activaklasse.

Investeren in bitcoin lijkt misschien eng, maar weet dat het tijd en moeite kost om te begrijpen hoe Bitcoin werkt.

Waarom investeren in bitcoin?

Sommige mensen vinden het dom dat één bitcoin honderden dollars waard kan zijn. U zou dus goed geld verdienen door te investeren in bitcoin.

Wat maakt bitcoins waardevol?

Bitcoins zijn schaars en nuttig.

Laten we naar goud kijken als voorbeeldvaluta. Er is een beperkte hoeveelheid goud op aarde.

Terwijl nieuw goud wordt gedolven, blijft er steeds minder goud over en wordt het moeilijker en duurder om te vinden en te delven.

Hetzelfde geldt voor Bitcoin. Bitcoins zijn niet alleen schaars, maar ook nuttig. Bitcoin biedt een degelijk en voorspelbaar monetair beleid dat door iedereen kan worden geverifieerd.

Een gezond monetair beleid van Bitcoin is een van de belangrijkste kenmerken. Het is mogelijk om te zien wanneer nieuwe bitcoins worden gemaakt of hoeveel bitcoins er in omloop zijn.

Bitcoins kunnen overal ter wereld naar overal ter wereld worden verzonden. Geen enkele bank kan betalingen blokkeren of uw account sluiten. Bitcoin is censuurbestendig geld.

Bitcoin maakt grensoverschrijdende betalingen mogelijk en biedt ook een gemakkelijke manier voor mensen om te ontsnappen aan een mislukt monetair overheidsbeleid.

Het internet maakte informatie wereldwijd en gemakkelijk toegankelijk. Een gezonde, wereldwijde valuta zoals Bitcoin zal dezelfde impact hebben op de financiën en de wereldeconomie.

Als u de potentiële impact van Bitcoin begrijpt, zal het niet moeilijk zijn om te begrijpen waarom investeren in bitcoin een goed idee kan zijn.

Bitcoin’s prijs

Er is geen officiële Bitcoin-prijs. De prijs van Bitcoin wordt bepaald door wat mensen bereid zijn te betalen. De prijsindex van CoinDesk is een goede bron.

Wanneer is het juiste moment om te kopen?

Zoals met elke markt, is niets zeker.

Doorheen zijn geschiedenis is Bitcoin in het algemeen in een zeer snel tempo in waarde gestegen, gevolgd door een langzame, gestage daling tot het zich stabiliseerde.

Gebruik tools zoals Bitcoin Wisdom of Cryptowatch om grafieken te analyseren en de prijsgeschiedenis van Bitcoin te begrijpen.

Bitcoin is wereldwijd en wordt niet beïnvloed door de financiële situatie of stabiliteit van een enkel land.

Speculaties over de devaluatie van de Chinese Yuan hebben bijvoorbeeld in het verleden geleid tot meer vraag vanuit China, wat ook de wisselkoers op Amerikaanse en Europese beurzen heeft verhoogd.

Wereldwijde chaos wordt over het algemeen gezien als gunstig voor de prijs van Bitcoin, omdat Bitcoin apolitiek is en buiten de controle of invloed van een bepaalde overheid valt.

Wanneer we nadenken over hoe economie en politiek de prijs van Bitcoin zullen beïnvloeden, is het belangrijk om op een wereldwijde schaal te denken en niet alleen over wat er in een enkel land gebeurt.

Hoe te investeren in bitcoins en waar te kopen

De moeilijkheid van het kopen van bitcoins hangt af van uw land. Ontwikkelde landen hebben meer opties en meer liquiditeit.

Coinbase is ‘s werelds grootste bitcoin-makelaar en beschikbaar in de Verenigde Staten, het VK, Canada, Singapore en het grootste deel van Europa.

U kunt onze exchange finder gebruiken om een ​​plaats te vinden om bitcoins in uw land te kopen.

Er zijn ook andere manieren om geld te verdienen. Vuljespaarpot is een goeie en betrouwbare manier om snel en gratis geld te verdienen.