Leer hoe u kortingen krijgt op uw autoverzekering premies

Een autoverzekering kost je geld, maar het hoeft de bank niet te breken. Als u voor het eerst een koper bent, realiseert u zich misschien niet hoeveel verschillende manieren er zijn om uw premies te verlagen. Als u ook een goedkope bedrijfsautoverzekering samen met de goedkoopste autoverzekering zoekt, dan kunt u dat samendoen wanneer u vergelijkingssites bezoekt. Zo een vergelijkingssite helpt u diverse verzekeringen te vergelijken en een keuze te maken.

Verhoog uw eigen risico

Als u bereid bent om een beetje meer risico te nemen en meer uit eigen zak te betalen in het geval van een ongeval of schade aan uw auto, kunt u veel besparen op uw premies. Volgens het Insurance Information Institute kan het verhogen van uw botsing en uitgebreide dekking aftrekbaar van $ 200 tot $ 1.000 uw kosten met 40 procent of meer verlagen.

Laat wat dekking vallen

Als u een ouder voertuig of een gebruikte auto heeft die niet veel geld waard is, is het misschien niet logisch om een dure verzekering af te sluiten. Als vuistregel is het niet de moeite waard om een botsing of uitgebreide dekking te hebben voor een auto die minder dan 10 keer de verzekeringspremies waard is.

Rust uw auto uit met extra veiligheidsvoorzieningen

Iedereen verliest als uw auto wordt gestolen, inclusief uw verzekeringsmaatschappij. Dus als u antidiefstalapparatuur installeert, zoals stuursloten, bandensloten en elektronische volgsystemen, biedt uw verzekeraar u waarschijnlijk korting. Deze apparaten kosten vooraf geld, maar kunnen zichzelf snel terugbetalen.

Rijd veilig

Autoverzekeraars belonen u met lagere premies wanneer u bewijst dat u veilig kunt rijden. Sommige bedrijven bieden kortingen als u zich inschrijft voor een defensieve rijklasse. Hoe langer je gaat zonder een ongeluk te krijgen en een claim in te dienen, hoe groter de korting die je kunt krijgen. Er zijn daarom vele mogelijkheden om de goedkoopste autoverzekering te vinden.

Rij minder

Sommige bedrijven bieden kortingen aan mensen die minder dan een bepaald aantal kilometers rijden. Gewoonlijk is de kilometerstand die u moet blijven, 7.000 mijl per jaar. Als u kunt beginnen met carpoolen, fietsen, wandelen of met het openbaar vervoer naar uw werk gaat, kunt u mogelijk uw premies verlagen.

Betaal in jaarlijkse termijnen

Sommige verzekeraars bieden korting als u in één keer voor een heel jaar dekt, in plaats van maandelijks te betalen.

Er kunnen ook late kosten zijn als u achterloopt op uw maandelijkse betalingen. U kunt dat risico vermijden als u ineens betaalt.

Gebruik papierloze facturering en automatisch betalen

Facturering via papier vereist de aankoop van fysieke producten en portokosten, en het achterna zitten van betalingen verbindt middelen van verzekeringsmaatschappijen. Het is dus geen verrassing dat sommige verzekeraars kortingen aanbieden als u de hoeveelheid papierwerk waarmee ze te maken hebben, vermindert en uw betalingen stroomlijnt.

Verbeter uw kredietwaardigheid

Autoverzekeringsmaatschappijen gebruiken krediet als een factor bij het bepalen van uw premies, zodat u uw kosten kunt verlagen als u uw kredietwaardigheid verhoogt. U kunt uw krediet verbeteren als u op de hoogte blijft van uw schuldbetalingen, begrijpt hoe uw kredietgebruik uw score beïnvloedt, slim zijn met creditcards die u aanvraagt en uw kredietrapport controleren op fraude.